Home

CORES Investment richt zich op het ontwikkelen van diverse projecten voor institutionele investeerders.

Ontwikkeling van institutioneel vastgoed in de Benelux

In 2018, exact 12 jaar na de oprichting van CORES Development, zetten de twee managing partners Peter Leyssens & Jurgen Van Bogaert hun schouders onder een nieuwe business line.

CORES Investment richt zich op kernversterkende investeringsprojecten voor institutionele beleggers in binnen- en buitenland en dit voor zowel projecten binnen de residentiële vastgoedmarkt als in andere markten zoals de hotel- en kantoorsector of een mix van verschillende functies.

CORES Investment Kantoren offices
Kantoren
CORES Investment Student housing studenten kot
Studentenflats
CORES Investment Appartement
Appartementen
CORES Investment serviced flats
Serviced flats
Hotel slaapgelegenheid
Hotels

Urban happiness in binnen- en buitenland

De doelstelling is het ontwikkelen van duurzaam investeringsvastgoed binnen de Benelux markt met maatschappelijke meerwaarde op locaties die kwalitatieve verdichting toelaten.

[

CORES Development en CORES Investment zijn de beste buren met een complementaire knowhow en aanzienlijk gedeelde track record in kernversterkende projecten.

]
Jurgen Van Bogaert

Te Huur

c-hive, de ultieme kantoorbeleving in hartje Antwerpen

c-hive is een state-of-the-art kantoorgebouw van 4.800 m2 met een huuraanbod van 8 flexibele kantoorverdiepingen en 1 gelijkvloers voor kantoor- of retaildoeleinden. Maak kennis met dit future proof kantorenconcept.