In voorbereiding

Vorstlaan 25 Brussel

In samenwerking met Foresite en Urbicoon zal CORES Investment het voormalige hoofdkantoor van verzekeraar Royale Belge herontwikkelen. Deze 2 iconische gebouwen, ontwikkeld in de late jaren ’60, worden omgezet tot een gemengd project met kantoren, sportfaciliteiten, horeca en woonunits.

In voorbereiding

Uitbreidingstraat Berchem

Dit nieuw kantoorproject in samenwerking met Alides ligt aan de Singel in Berchem. Deze unieke locatie, gelegen vlakbij het station van Berchem, biedt de mogelijkheid om een duurzaam kantoorvolume te bouwen met een breed gamma aan ondersteunende diensten.

Berchem Uitbreidingstraat

In voorbereiding

Den Oever Antwerpen

Op deze uitzonderlijke locatie in hartje Antwerpen werkt CORES Investment samen met een operationele partner aan een hotel met circa 220 kamers. Binst architects werkte hiervoor een ontwerp uit dat op slimme wijze de vleugels aan Den Oever en Scheldeken met elkaar verbindt en plaats maakt voor een prachtige groene binnentuin in het centrum van de stad.

Den Oever Antwerpen

In voorbereiding

Dr. Nevenstraat Maastricht

Nevenstraat Maastricht is een studentenhuis dat niet alleen een woning is, maar een echte gemeenschap van generatie Z studenten en wil op een innovatieve manier bouwen aan een betere en mooiere toekomst van zijn bewoners.

BEKIJK HET PROJECT

Nevenstraat Maastricht

In voorbereiding

Verheeskade - Den Haag

CORES Investment, Lakenvelder Investment Group & Syntrus Achmea Real Estate & Finance ontwikkelen samen 844 appartementen aan de Verheeskade in Den Haag.